Vrhunsko opremljena konferenča dvorana z razgledom.

Poslovna srečanja in zasebni dogodki

Poslovna srečanja so uspešnejša v okoljih, ki navdihujejo. Umeščenost posestva med briške griče in pod renesančno Vilo Vipolže nudi navdih za kreativne ideje, panoramska okna dvorane omogočajo veličasten pogled nad vinograde in Prevalsko dolino v Italiji, kar daje čarobnost vašim dogodkom. Dvorana ima neposreden dostop do s soncem obsijane prostorne terase z bazenom, ki je idealna lokacija za pripravo pogostitev. Poleg dvorane je na voljo skupen kuhinjski prostor z veliko mizo.

Dodatna ponudba:


Organizacijo pogostitev prepustite našemu izbranemu gostincu. Pomagamo vam lahko tudi pri iskanju prenočišč za večje število oseb v okolici. Po dogovoru lahko za vaše goste organiziramo tudi delavnico osnovnega poznavanja vin in ogled kleti z degustacijo.

Najem dvorane za poslovna srečanja vključuje:


priprava dvorane z želeno postavitvijo miz (sprejme do 40 udeležencev), uporaba skupnega kuhinjskega prostora, uporaba bazena, LCD projektor in dva projekcijska platna, ozvočenje, LCD TV, wi-fi po celotnem objektu in terasi, tabla z listi in flomastri, mikrofon, razstavne police, blokci, …

| Vipolže 19a, 5212 Dobrovo v Brdih, Slovenija | T: +386 5 30 42 300 | M: +386 40 36 37 77 | M: +386 41 449 976 |       Follow us: